3D Галерия

3D Галерия

8. „СВЕТЪТ РАЗЦЪФТЯВА”
Вихрушка от идеи, облечени от слънчево-изкрящи цветове. Светът разцъфтява в композициите на малките художници. В настоящата изложба на децата от Школата по изобразително и приложно изкуство при НЧ „Ведрина-1932” творец и пролет се сливат в един образ – емоционално въздействащ, силно привличащ погледа и говорещ без думи. Картините притежават магията на индивидуалния изказ, но и почерка на техния ръководител Делин Лулов, който чрез смесване и използване на различни техники насочва таланта на децата към безкрайността на художествените възможности. Така „Светът разцъфтява” е прекият художествен изказ на децата с четка.
Потопете се в техните цветни емоции!

Зала рисувано стъкло: „ЦВЕТНИ ЕТЮДИ”
Цветя, усмивки и ярки багри ви посрещат в тази специална изложба на рисувано стъкло. Не! Това не са витражи, а претворената фантазия на малките художници в чудесни стъклени чинии и чаши, от които се усмихват цветовете на пролетта.

Зала рисувани яйца: „ШАРЕНА ТРАДИЦИЯ”
Тук ще откриете творческия поглед на децата, претворен в една стара Великденска традиция – рисуването на яйца. Пъстроцветни и усмихнати, те ни вдъхват надежда и настроение. Вижте ги!

7. “Цветна фантазия”

6. “Междузвездно пътешествие”

5. “Full size”

4. “Малки художници”

3. “От върха на маркера”

2. “Пролетно ухание”

1. “Цветен калейдоскоп”